Daarom is een bestelwagen huren interessanter dan kopen!

10 maart 2020

Het aankoopproces van een bestelwagen neemt veel tijd in beslag. Want naast het financiële plaatje moet je ook nog tal van andere knopen doorhakken. Heb je er al eens aan gedacht om een camionette te huren? Je ontdekt op korte tijd waar je voorkeuren liggen en waar jouw onderneming nood aan heeft. Tegelijkertijd kan je jouw geld op andere manieren investeren!

Bestelwagen(s) binnen 48 uur beschikbaar

We zijn flexibel en onderscheiden ons in snelheid! Lange wachttijden blijven achterwege want al na 48 uur zit je achter het stuur van jouw bestelwagen. Dit dankzij onze grote stock aan onmiddellijk beschikbare bestelwagens. Koop je een camionette aan bij de garage? Dan verandert de wachttijd van 48 uur in weken of maanden.

Zijn er meerdere camionettes nodig op korte termijn? Dan knelt ook daar vaak het schoentje. Een partner of dealer vinden die in snelheid weet te schakelen, is vaak moeilijk. Een aankoopproces neemt gewoon veel tijd in beslag. Dat is dankzij onze huurformules niet het geval.

Breed gamma A-merken

Bij ATL Renting luisteren we naar jouw verhaal als ondernemer: in welke sector ben je actief en welk transportmiddel biedt een oplossing aan datgene waar jij nood aan hebt? Dat is wat ons interesseert. Bij een merkgarage vind je jouw antwoord binnen één merk. Terwijl ons ruim gamma aan verschillende A-merken meer mogelijkheden biedt. We vinden sowieso de juiste match die voldoet aan jouw vraag!

Schuldgraad blijft ongewijzigd

“Als starter beschik je vaak niet over de financiële middelen om een bestelwagen aan te kopen. Het huren van een bestelwagen vormt de perfecte oplossing hiervoor.”

Maar zelfs als je de centen hebt, is het soms interessanter om te huren in plaats van te kopen. De schuldgraad van je onderneming stijgt niet wanneer je een bestelwagen huurt. Op deze manier blijft je kredietlijn beschikbaar voor andere investeringen. Je toekomstige uitbreidingsplannen? Die moeten nergens voor wijken!

Of je nu 1, 5 of 10 bestelwagens wil huren, op ieder moment staat er een breed en gevarieerd aanbod aan stock te wachten op jou. Je kiest zelf hoelang je huurt, rekening houdend met een minimum van 12 maanden.

Wij regelen alles.

Koop je een camionette? Dan betaal je voor dat wat je in gedachte hebt en moet je denken aan verzekeringen en onderhoud. Bij een huurbestelwagen ligt dit net wat anders. Heb je een jaar rondgereden met je bestelwagen en ontdek je graag iets nieuws? Dan huur je zorgeloos een andere bestelwagen. Denk je op termijn aan uitbreiding en schakel je graag over naar een grotere bestelwagen? Geen enkel probleem!

Tegelijkertijd ontzorgen wij je op alle vlakken. We leggen afspraken vast met de juiste partners en voor onderhoud kan je terecht bij alle officiële dealers. Ook financieren we jouw BTW op voorhand. Zo moet je deze kost niet in één keer maken. Je betaalt dit op maandelijkse basis terug, samen met de huur van je bestelwagen. Tegelijkertijd worden alle kosten rechtstreeks ingebracht. Dit zorgt voor een vermindering van het belastbaar inkomen.

Huren zonder zorgen, dat is wat we beloven!

x