Een camionette personaliseren: dit zijn jouw mogelijkheden!

08 juni 2020

Je logo op de zijkant? Een trekhaak of een ingerichte laadruimte? Bij ons personaliseer je jouw bestelwagen zoals jij het wilt. Maar wat kan je allemaal personaliseren? Dit zijn de vier meest gevraagde aanpassingen van onze klanten.

Trekhaak

Neem je dagelijks een aanhangwagen mee op pad? Dan is een vaste trekhaak wat je nodig hebt! Heb je maar af en toe een trekhaak nodig? Dan is een afneembare trekhaak meer iets voor jou. Een maximale laadcapaciteit is steeds gegarandeerd. De Mercedes Sprinter heeft bijvoorbeeld verschillende mogelijkheden en gaat tot een trekvermogen van 3,5 ton. Grote aanhangwagens mee vervoeren? Dan koppel je ze hier moeiteloos aan vast!

Bagagedrager met of zonder deurladder

Een bagagedrager op jouw bestelwagen vormt een goede oplossing om grote materialen te vervoeren. Hierbij staan efficiëntie en veiligheid voorop. Een deurladder achteraan de camionette of bestelwagen vormt dan weer de oplossing om op een vlotte manier op het dak van de wagen te geraken.

Inrichting op maat

Ben je loodgieter? Dan is een overzichtelijke opbergruimte voor je materiaal erg handig. Breng je pakketjes langs? Dan komt een duidelijke kastenstructuur beter van pas. Bij ons heb je de keuze tussen open of gesloten kastensystemen met verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Aan één of beide kanten van de laadruimte.

Bestickering

Jouw bedrijfsnaam, logo of baseline in het straatbeeld brengen? Dan is het bestickeren van je bestelwagen of camionette een van de meest effectieve reclamevormen voor jouw onderneming! Jij levert je logo aan in .JPG of .PNG en wij maken een ontwerp voor jou. Goedgekeurd? Dan brengen wij de bestickering voor jou in orde.

x