Leveren aan huis tijdens de coronacrisis? Huurkoop een bestelwagen!

22 juni 2020

De coronacrisis heeft heel wat veranderingen met zich meegebracht. We werken anders, we winkelen via andere kanalen en ook de manier waarop we eten neemt andere gewoontes aan. Ook al zijn de horecazaken weer geopend, veel mensen blijven het aangenaam vinden om thuis te tafelen. Wil je hier als onderneming op inspelen? Begin dan met een deliveryservice. Hoe? Door een bestelwagen te huurkopen!

Lange wachttijden wegwerken

Sinds de coronacrisis zijn de online aankopen met 60% gestegen. Een terecht gemak voor de consument, maar het brengt extra werk mee voor magazijniers en koerierdiensten. Wachttijden lopen op en de klant wacht langer dan normaal op zijn/haar bestelling. De lockdown heeft een blijvende nieuwe gewoonte gecreëerd bij de consument. Conclusie? Thuisleveringen zitten nog meer in een lift.

Takeaway of thuislevering

Lekker gaan tafelen maakte de afgelopen maanden plaats voor eten afhalen of bestellen. Als horeca-uitbater kon je kiezen voor een externe leverancier. Maar door de sterke drukte werden er hoge kosten verbonden aan een leverdienst. Een kost die iedere ondernemer tijdens een pandemie liever kwijt dan rijk is. De tweede optie? Zelf het eten rondbrengen! Maar ook hier word je snel beperkt door de afstand en het eten dat je vaak warm of net koel moet houden.

Leveren aan huis: huurkoop een camionette!

Ook al zijn de maatregelen versoepeld, de impact van het coronavirus zal nog lang voelbaar blijven. Wil je inspelen op de lange wachttijden of maaltijden beginnen leveren aan huis? Maak dan de overweging om een camionette te huurkopen. Bij ATL hebben we kleine en grote bestelwagens ter beschikking die volledig aanpasbaar zijn op dat wat jij nodig hebt binnen jouw onderneming.

Bezorg je pakketjes aan huis? Dan kunnen we jouw bestelwagen voorzien van een handig opbergsysteem. Zo blijven je pakketjes veilig liggen op hun plaats gedurende hun rit. Lever je eten aan huis? Ook dan kunnen we je bestelwagen inrichten met een verwarm- of koelsysteem. Zo blijft het eten warm/koud en geniet je klant van een lekkere maaltijd.

Voordelen van een camionette huurkopen:

Binnen 48 uur beschikbaar: Door ons uitgebreid aanbod moet je geen rekening houden met lange wachttijden. Al na 48 uur kan je achter het stuur zitten van jouw bestelwagen.

Kosten spreiden: Dankzij onze flexibele huurformules hoef je geen lening aan te gaan en moet je dus ook geen weken wachten op de goedkeuring van je krediet. Ook de BTW wordt door ons voorgeschoten.

Schuldgraad blijft ongewijzigd: Wanneer je een bestelwagen huurt, blijft je schuldgraad ongewijzigd. Op deze manier blijft je kredietlijn beschikbaar voor andere investeringen.

Vrijblijvende test voor je onderneming: Als je een huurcontract aangaat, is dat voor minstens twaalf maanden. Zijn de 12 maanden voorbij? Dan ben je verder aan niets verbonden. Kortom, de ideale manier om te testen of een bestelwagen iets voor jouw onderneming is of niet.

 

Lees je er graag uitgebreid meer over? In deze blog vertellen we je waarom een bestelwagen huurkopen interessanter is dan kopen.

x