_Driving your interests

Nieuws

Ontdek het laatste nieuws over ATL Renting.

20 oktober 2023

Beste bestelwagens van 2023 volgens Philip

Onze experts laten hun licht schijnen over de beste bestelwagens voor 2023. De keuzes van Philip verraden dat hij voor onze klanten op zoek gaat naar flexibiliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid zonder dat ze te veel moeten betalen. Ontdek ze hieronder!

Volkswagen Caddy

Door alle moderne voorzieningen en de automatische versnellingsbak is de Volkswagen Caddy een ontzettend handige wagen voor heel uiteenlopende doeleinden. Je kan je vlot verplaatsen voor zowel je werk als je vrije tijd. Dankzij de grote laadruimte en de bijzonder praktische laadhoogte kan je bijvoorbeeld vlot je fiets overal mee naartoe nemen. Ik kan het weten want ik rij er zelf mee!

Volkswagen Crafter

Wil je een grote en degelijke bestelwagen die zijn geld echt waard is? Dan is de Volkswagen Crafter een absolute aanrader. In onze standaarduitvoering biedt hij al ongelofelijk veel comfort waardoor hij qua prijs-kwaliteitverhouding ongezien is. Bovendien bieden we hem aan in verschillende uitvoeringen!

Mercedes-Benz Citan

Binnen ons aanbod staat de Mercedes-Benz Citan bekend voor zijn bijzonder comfortabele rijervaring met alles erop en eraan. Net als de Volkswagen Caddy is deze Citan een heel complete bestelwagen met een ontzettend praktische laadhoogte. Dankzij de compacte uitvoering is hij bijvoorbeeld zeer geschikt om vlot en wendbaar door de binnenstad te rijden.

Ford Ranger

Het absolute beest onder de lichte vracht mag niet ontbreken in dit lijstje. De liefhebbers roemen hem voornamelijk voor zijn sleepvermogen van 3,5 ton en zijn hoogwaardige motor. Daardoor wordt hij vaak ingezet voor heel specifieke opdrachten.

Mercedes-Benz Vito

De combinatie van een automatische versnellingsbak en 136pk onder de motorkap in een comfortabele uitvoering die eigen is aan Mercedes-Benz. Dat maakt van de Vito een zeer interessante optie. De uitvoering met een dubbele cabine biedt plaats aan 6 personen en houdt ondertussen een laadruimte over van 1820 mm in de lengte. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij ook nog eens een trekhaak die 2,5 ton kan slepen. Je leest het al, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Benieuwd welke bestelwagen perfect is voor jouw bedrijf?
Kom eens langs of stuur een mailtje. We helpen je met veel plezier de juiste keuze te maken.

© All rights reserved | ATL Renting nv | Industrieweg 122 - 3980 Tessenderlo, BelgiĆ« | | Branded by MENTALL |