_Driving your interests

Nieuws

Ontdek het laatste nieuws over ATL Renting.

09 februari 2024

Beste bestelwagens van 2024 volgens Christian

We hebben weer tal van leuke bestelwagens in ons aanbod. Christian neemt er 4 uitgebreid onder de loep. Bovendien krijg je er ook nog een aantal tips bovenop!

Citroën Ber'lungo'

Bij de kleinere modellen uit ons gamma wordt de L2-versie van de Citroën Berlingo vanaf nu officieus omgedoopt tot de Citroën Ber'lungo'. Deze XL-versie van de Berlingo wordt door ATL Renting aangeboden met een automatische versnellingsbak en vooraan 3 zitplaatsen. Dankzij de nieuwste technologieën benaderen de prestaties en rijeigenschappen van deze Berlingo de normen van een gewone personenwagen, wat maakt dat deze praktische en ruime bestelwagen uiterst geschikt is als zowel bedrijfswagen als personenwagen.

De lange wielbasis zorgt voor een goede rechtuitstabiliteit, wat fijn rijden is op de snelwegen. Maar ook in de stad is deze wagen verrassend lichtsturend waardoor je makkelijk overal doorheen kan manoeuvreren. Besluit: een aantrekkelijk ogende bestelwagen die ook voor gezinsuitstapjes kan worden gebruikt. Hij rijdt bijzonder makkelijk en is bovendien beschikbaar aan een interessante en aanvaardbare prijs.

Tip: Wisten jullie trouwens dat ATL Renting ook kan zorgen voor jouw  logo en publiciteit op jouw bedrijfswagen? Vraag zeker eens een prijsofferte aan.

Citroën Jumpy

Misschien niet veel groter dan onze Ber'lungo', maar dankzij een hogere instap zorgt de Citroën Jumpy ervoor dat je in een iets hogere rijpositie zit. Hierdoor krijg je als bestuurder een zeer goed zicht op wat er zich allemaal rond je afspeelt in het verkeer. In ons aanbod van 'medium' modellen is de Citroën Jumpy L2 dan ook een zeer aantrekkelijke bestelwagen. Ook op esthetisch vlak trouwens; het overbekende Citroën logo is zéér mooi verwerkt in de snuit van dit model waardoor deze een heel elegante look krijgt. Persoonlijk vind ik dit het best tot zijn recht komen bij een zwartkleurig exemplaar. Moeiteloos combineert de Jumpy comfort, nuttig volume en laadvermogen. Daardoor is hij de ideale bestelwagen voor jouw mobiliteitsbehoeften in en rond de stad. Langere goederen kunnen moeiteloos onder de rechter voorzetel worden geplaatst dankzij de handige 'Moduwork' optie waarbij er een luik kan worden geopend naar de laadruimte. Daarnaast is de Jumpy voorzien van verschillende opbergvakken, een verstelbaar schrijftafeltje en tal van USB-aansluitingen. Het is met andere woorden dus ook een mobiel kantoor.

Het stokpaardje waarmee Citroën sinds mensenheugenis befaamd is geworden kan natuurlijk ook niet ontbreken. De briljante ophanging bij de Jumpy zorgt dan ook voor een uitstekende schokdemping op de weg. Als we hem dan ook nog even onder de meetlat zetten, komen we uit op een hoogte onder de 1m90. Je hebt dus nog vlot toegang tot alle mogelijke ondergrondse parking. Kortom; de Jumpy is zeker de moeite waard om ter plaatse te bewonderen in ons wagenpark in Tessenderlo. Ik stel je de wagen met plezier eens voor.

Tip: Wisten jullie dat ATL Renting ook kan zorgen voor dakdragers van de beste kwaliteit aan interessante prijzen? Vraag zeker eens naar onze modellen en prijzen.

Peugeot Expert

Sinds kort ben ik de fiere bestuurder van een nieuwe firmawagen, een Peugeot Expert met dubbele cabine en 6 zitplaatsen. Dit 'medium' model van ATL Renting met manuele versnellingen is inmiddels razend populair geworden en dat zien we zelf ook aan onze cijfers. De vele opties bij de Expert maken het rijden gewoon veiliger en simpeler dan ooit. Hij heeft 2 handige schuifdeuren, een goede wegligging en ondanks het feit dat het een dubbele cabine is heeft hij toch nog een grote laadruimte. Zo combineert de Expert een optimaal niveau van comfort, een bescheiden verbruik en een zeer aangename rijervaring. Wat wil een mens nog meer?

We bieden de Peugeot Expert trouwens ook aan met een automatische versnellingsbak en in verschillende kleuren. Zo'n bestelwagen op maat aan een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding maakt van dit model een zeer gegeerd product in het segment. Een reden om voor de handgeschakelde versie te gaan, is bijvoorbeeld om een aanhanger te moeten trekken. Een taak die de Peugeot Expert trouwens probleemloos uitvoert tot 2,5 ton. Echt de moeite waard dus.

Tip: Wisten jullie al dat ATL Renting kan zorgen voor de montage van een trekhaak aan een interessante prijs? Laat het ons dus zeker weten indien je een trekhaak wil.

Fiat Ducato

Bij onze grote modellen tot slot vraag ik graag uw applaus voor onze 'Prom Queen' van 2024; de Fiat Ducato. Deze wagen hoeft eigenlijk geen introductie meer, maar toch geef ik ze! Deze best verkochte bedrijfswagen in Europa is reeds 40 jaar Fiat's bestseller en dat komt heus niet zomaar uit de lucht vallen. Jarenlange betrouwbaarheid wordt gecombineerd met steeds het meest moderne comfort. En dat is ook bij deze 8ste generatie niet anders. Op het eerste zicht mag deze wagen dan wel identiek lijken aan de zusjes van Citroën, Peugeot of Opel, onderhuids is dit een heel andere verhaal. Heel wat opties zorgen ervoor dat deze wagen net dat tikkeltje anders en aangenamer is. De motor van de Multijet3 generatie is bijvoorbeeld ook een heel andere beleving. Deze is zuiniger, stiller en betrouwbaarder. Met een geweldige verhouding van pk's en koppel (350 Nm bij 1400 toeren in de 140pk versie!) scoort hij optimaal op gebied van verbruik en vermogen. Maar ook qua laadcapaciteit is dit een buitenbeentje. Dankzij het lichtere chassis en de lichtere motor heeft de Ducato maarliefst tot 2,2 ton laadvermogen.

Qua interieur valt onmiddellijk op dat dit de Italiaanse telg van de familie is waar functie en design mooi in elkaar verweven wordt. Aangepaste opbergruimtes, een vernieuwd dashboard, ergonomisch stuur en versnellingspook, elektronische handrem, multifunctioneel display boordevol opties en multimedia eigenschappen, extra bekerhoudertjes, verbeterde zetels, de lijst is eindeloos. Kortom, het is aangenaam vertoeven in deze Italiaanse luxe.

De Fiat Ducato is de enige in zijn familie die verkrijgbaar is met automatische versnellingsbak en dit is dan ook de versie die wij nu aanbieden, zowel in de meest voorkomende L3-lengte als in de langere L4-uitvoering. Dankzij onze renting-aanbieding heb je bij ATL met de Fiat Ducato nu een hoogst betrouwbare bestelwagen met automatische versnellingsbak aan een zeer schappelijke prijs. Dit is zonder overdrijven de perfecte bestelwagen voor bijna ieder bedrijf. Ik nodig jou dan ook graag uit om bij ons in Tessenderlo even kennis te komen maken met de nieuwste Ducato.

Tip: Wisten jullie dat ATL ook kan zorgen voor uw bedrijfswageninrichting ? Vraag zeker eens naar de mogelijkheden en prijzen.

Benieuwd welke bestelwagen perfect is voor jouw bedrijf?
Kom eens langs of stuur een mailtje. Christian helpt je met veel plezier de juiste keuze te maken.

© All rights reserved | ATL Renting nv | Industrieweg 122 - 3980 Tessenderlo, BelgiĆ« | | Branded by MENTALL |